Demo Art of Creations
  Anmelden Konto erstellen
           
Bekijk de inhoud van je winkelwagen
Mein Warenkorb
(0 Menge: )   
€0.00
This is an example of a HTML caption with a link.
 
Your Partner in green
Perfect Plant Deal is voor online platformen de perfecte, betrouwbare partner in groen. Wij leveren een totaal pakket van plant + verpakking + verzending. Dankzij een nauwe samenwerking met een groot aantal kwekers bieden wij voor elk seizoen een breed aanbod met meer dan 100 verschillende planten. Door een slim uitgewerkt verpakkingsproces kunnen wij planten uit de kwekerij binnen 48 uur bij de eindklant overal in Europa laten afleveren

 

Aktionen per e-mail
E-Mail mit Ermäßigungen und Informationen über unsere Gruppenrabatte.


Bent u kweker?

Webshop of dailydeal platform
Perfect Plant Deal biedt u de mogelijkheid om online uw producten te verkopen. Dit gebeurt actiematig, geen bestellingen voor één tray of één laagje maar per volle kar. Samen werken wij een goede actie met een of meerdere van uw producten uit waarbij wij gebruikmaken van onze expertise op het gebied van e-commerce. Wanneer die actie online staat houden wij u op de hoogte van de verkoop en na de actie hoeft u alleen de bestelde planten te leveren. Wij verpakken alles en bezorgen het binnen 2 werkdagen aan de eindklant. Neem contact met ons op voor meer informatie.

  Bent u opzoek naar nieuwe producten om uw aanbod te verbreden? Graag werken wij samen voor u een passende plantenactie uit. Dit kan een dag-actie zijn of een langlopende actie voor meerdere maanden.